Het verhaal van "Smaak van Eus"
Smaak van Eus is ontstaan uit een passie van Eugène voor koken waarbij hij ook als hobby kok heeft gewerkt. Onze reis begon met een simpel idee: het aanbieden van lekkere en eerlijke gerechten. Zodoende hebben we nu besloten samen een foodcar aan te schaffen.
Door te staan op braderieën en festivals groeien we en leren we steeds meer wat onze klanten lekker vinden. Wij Eugène en Erica geloven in kwaliteit en gezelligheid, en dat proberen we in elk gerecht door te voeren. Of het nu gaat om een kleinschalig evenement of een groot feest Onze missie is om onze gasten een unieke ervaring te bieden. Met liefde gemaakt en aangeboden met een glimlach.
Ook zijn wij in te huren door particulieren en bedrijven om wat lekkers te bieden tijdens een feestje of een vrijdagmiddag borrel. Vraagt u naar onze mogelijkheden.
Ons team
Maak kennis met de mensen achter Smaak van Eus, die de gerechten met liefde bereiden.
Eugene
Eugène is de chef van het team. Hij zorgt ervoor dat elke maaltijd overheerlijk smaakt.
Erica
Erica stopt haar passie in het uitserveren, aannemen en afrekenen van bestellingen.